‘Informatiu’ 22 de maig de 2020

Se segueixen confirmant persones contagiades per COVID-19. Amb dades d’ahir dijous se’n van confirmar 56 més i n’hi ha 2.391 d’acumulades per prova PCR o ràpida. A més hi ha bastants més sospitosos, 448 nous i en són 16.848 d’acumulats. Recordem que els sospitosos són aquelles persones que tenen símptomes però que no se’ls ha fet la prova. Es va haver de lamentar una mort i en són 415 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona hi ha 2.067 positius acumulats, 54 més que dimecres. En aquesta Regió hi ha 13.021 casos sospitosos, i, sumant la mort d’ahir, s’han hagut de lamentar un total de 373 defuncions.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre hi ha 324 positius acumulats, dos més que dimecres i 3.827 sospitosos. En aquesta regió no es va haver de lamentar cap mort i segueixen sent 42 les acumulades. 

Les altes hospitalàries segueixen sent les mateixes que vam anunciar ahir. Se n’han donat 946 al Camp de Tarragona i 121 a les Terres de l’Ebre.

En aquest moments segueix el Ple municipal de Reus. Per això nosaltres conectem amb el nostre company Jordi escoda. Jordi, explica’ns, com s’està desenvolupant?

Parlem ara de que L’Ajuntament de Cambrils ha començat les obres d’enderroc d’un immoble situat a la cantonada del carrer Andròmeda amb l’Avinguda Diputació per garantir la seguretat i la salubritat de la via pública i les finques veïnes. L’edifici abandonat ocupava la vorera, dificultant el pas de vianants, i es trobava en un estat molt deteriorat. A més, el veïnat havia presentat diverses denúncies per la deixadesa i acumulació d’escombraries al voltant de la tanca.

El regidor d’Urbanisme, Enric Daza, ha explicat que l’acció s’ha impulsat per solucionar el problema d’insalubritat i evitar plagues però també per millorar la seguretat i la imatge de la via pública, ja que l’immoble es trobava fora de l’alineació amb la resta d’edificacions i feia que el pas de vianants en aquest punt s’estrenyés de forma perillosa i antinatural. Les obres consisteixen en l’enderroc, la urbanització bàsica del tram de vorera que s’incorporarà a l’Avinguda Diputació i el tancament de la parcel·la veïna sud del carrer Andròmeda.

L’Estació Náutica Costa Daurada ha elaborat un manual de bones pràctiques per les activitats al mar. L’objectiu d’aquest manual es generar confiança en l’oci nàutic. Davant de la situació d’incertesa que generen el continu fluxe d’informació i nomativa, l’Estació Nàutica Costa Daurada ha decidit elaborar un manual de bones practiques que pretén ser un resum clar de totes aquelles informacions sobre com dur a terme les activitats al mar en el marc de la crisi sanitària actual. 

D’aquesta manera, s’intenta donar una visió sobre les activitats nàutiques com una oferta complementaria del territori com a  destinació aquesta temporada i intentar que els números no siguin tant negatius com es preveu.

PUBLICITAT