BaixCampInfo | L’Ermita de Mont-roig, bé d’interès cultural

Educació ha xifrat en un 2% el seguiment de l’aturada parcial als centres educatius públics. El seguiment més alt s’ha donat al Camp de Tarragona, amb un 4,8%. 

Obrim plana econòmica. PortAventura World continua amb la diversificació de la seva activitat.

Avui ha anunciat un acord amb Paramount Espanya per impulsar activitats d’entreteniment, pensades especialment per a un públic jove. Per començar aquest juny s’oferirà un cicle de tres concerts, de la mà de la cadena de televisió MTV. 

El festival, batejat MTV Push Live by PortAventura, es farà el 24, 25 i 26 de juny. El primer dia hi actuarà Dani Fernández,  un dels cantautors més reconeguts del pop espanyol actual. L’endemà hi actuarà Belén Aguilera. El certamen es tancarà el diumenge 26 de juny, amb la cantant de rap Plazeta. 

Des de la direcció de PortAventura han destacat que aquest acord els permet seguir diversificant la seva oferta, mente que els responsables de Paramount afirmen que han trobat en el parc temàtic el millor soci i localització possible. 

Les exportacions de la demarcació de Tarragona creixen un 20,1% des d’inici d’any. En total, en el primer trimestre de l’any es van exportar mercaderies per un valor de 2.622 milions d’euros.

Durant aquest període, la contribució de Tarragona al volum total d’exportacions espanyoles ha estat del 2,9%, segons les dades publicades pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Al mes de març, aquestes exportacions van ser de 960 milions d’euros, un 11% mes.

El sector amb més pes en les exportacions ha estat el dels productes químics, que representen el 51,9% total de la demarcació.

Pel que fa a les importacions, entre gener i març han suposat 4.354 milions, un 44,7% més en comparació amb l’any passat. El mes passat van créixer un 30,4%, fins als 1.474 milions.

PUBLICITAT