#BaixCampInfo | Els Mosssos detenen 13 persones a Reus per tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra han detingut 13 persones a Reus acusades de pertànyer a un grup criminal dedicat al tràfic de drogues.  La policia ha intervingut 80.000 euros en efectiu i 2’6 quilos de cocaïna.

Una setantena de tractors i cotxes particulars han secundat avui l’acció de protesta convocada per Unió de Pagesos per denunciar l’escalada de preus dels carburants i els fertilitzants. Han fet una marxa lenta entre el Morell i Repsol i han bloquejat l’accés a l’empresa petroquímica fins a les 6 de la tarda. 

Unió de Pagesos argumenta que el gasoil s’ha encarrit un 215% el darrer any, i entre un 30 o un 40% els productes fitosanitaris, mentre que els preus del camp continuen congelats o, fins i tot, tendeixen a la baixa. 

El sindicat agrari demana mesures als governs català i espanyol i que s’articuli una llei que impedeixi comercialitzar productes agroalimentaris per sota del preu de cost. 

El coordinador territorial d’Unió de Pagesos, Pere Guinovart, ha dit en una entrevista a Carrer Major, que la situació actual és insostenible

PUBLICITAT