#BaixCampInfo | L’Aeroport de Reus preveu un milió de passatgers

L’Aeroport de Reus disposarà de 23 rutes durant la temporada d’estiu que enllaçaran el territori amb sis països europeus com Regne Unit o Irlanda.

Des de l’aeròdrom confien poder recuperar el milió de passatgers de l’any 2019.

També destaquem, que Empresa i Treballadors de l’EMT han arribat a un acord per desconvocar la vaga prevista per després de Setmana Santa.

Les dues parts han assolit un acord durant la trobada de mediació que s’ha celebrat aquest dimarts. Ara, els treballadors hauran de validar-lo per desconvocar l’aturada. Ho faran, previsiblement, durant l’assemblea que se celebrarà aquest dijous.

Recordem que els treballadors havien secundat al març quatre jornades de vaga parcial i la setmana anterior dos dies de vaga total. La seva principal demanda és la reestructuració de la plantilla. Per exemple, assegura que calen entre 15 i 20 conductors més a banda dels 10 que ja s’han contractat.

’Ajuntament de Valls rebutja el Pla Director Urbanístic de la Generalitat i demanarà la seva retirada. El projecte havia de crear fins a 835 hectàrees industrials noves entre els municipis d’Alió, el Pla de Santa Maria, Valls i Vila-rodona.

El consistori vallenc ha estudiat en profunditat el projecte i creu que el sòl disponible ja és suficient i que ja garanteix totes les necessitats del sòl industrial.

PUBLICITAT