Informatiu 21/09

Comencem el tram informatiu d’aquest dimarts 21 de setembre explicant que els ajuntaments dels municipis afectats per la instal·lació de pantalles acústiques es reuniran dilluns de la setmana vinent per intentar consensuar una postura davant Adif.

L’ens gestor vol posar plaques de fins a cinc metres d’alçada en diferents punts del recorregut entre Tarragona i l’Arboç per esmorteir el soroll del pas dels trens, que s’incrementarà quan s’estreni el tercer fil. 

ADIF ha restablert la línia de trens entre Tarragona i Reus, una vegada s’han acabat les obres que es van iniciar el mes de juliol per desenvolupar el Corredor del Mediterrani a Catalunya. 

L’Associació Provincial de Restauració i Oci Nocturn de Tarragona considera que la reobertura del sector és l’única solució al creixent problema dels botellots. 

En una entrevista a Carrer Major, Abenójar, ha dit que entén les queixes dels sindicats policials, que denuncien el bandalisme que es troben en aquestes festes il·legals, on sovint es produeixen agressions, entre altres.

La CUP ha ocupat una oficina d’Endesa, a Reus, per protestar contra l’encariment de l’electricitat. En l’acció, que s’ha fet a la Riera d’Aragó, hi han participat una quinzena de persones. Entre elles, la diputada Laia Estrada i el regidor reusenc Edgar Fernández. 

Estrada ha manifestat que la liberalització del mercat elèctric està darrera l’escalada de preus. La diputada cupaire també ha acusat el govern espanyol de ser poruc davant de les grans empreses energètiques. 

PUBLICITAT