Informatiu 17/09

A la Plaça expliquem que el Camp de Tarragona s’ha convertit en un dels principals punts de producció de marihuana a Europa. Se n’ha informat en la junta provincial de seguretat que s’ha celebrat aquest matí a Tarragona, amb la participació de tots els cossos policials amb competències al territori. 

El president de l’Audiència de Tarragona, Joan Perarnau, s’ha mostrat preocupat per la situació. Ha explicat que la majoria d’aquests conreus depenen de grups de delinqüents organitzats i perillosos. 

Ajuntaments i consells comarcals s’han reunit aquest matí amb el subdelegat del govern espanyol per traslladar-li la seva oposició rotunda al projecte de línia de Molt Alta Tensió plantejat per Forestalia. 

Consideren que Joan Sabaté ha estat empàtic amb les seves demandes i confien que les traslladaran al ministeri de Transició Ecològica, que és qui haurà de resoldre les al·legacions i determinar si la MAT pot tirar endavant.

Mentrestant, la CUP critica que encara no s’han començat a implementar les conclusions de la comissió de Seguretat de la Petroquímica que es va fer al parlament. 

Els anticapitalistes denuncien encara no s’han revisat els plans d’actuació de la indústria, ni s’ha començat a redactar la llei específica en la gestió de les emergències. 

Les obres per implantar el tercer fil al Corredor del Mediterrani provocaran afectacions en el servei ferroviari durant tot aquest cap de setmana a la demarcació de Tarragona. 

Per compensar-ho, Renfe ha dissenyat un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Torredembarra i Cambrils. 

PUBLICITAT