#BaixCampInfo El Tribunal Superior de Justícia absol David Solé, pels aldarulls post sentència

Són dos quarts de set i comencem aquest nou tram informatiu explicant que l’Observatori de la Qualitat de l’Aire al Camp de Tarragona apunta que la presència de Compostos Orgànics Volàtils s’ha reduït durant el 2021. 

Aquesta és la quarta edició d’aquest estudi, finançat per la indústria tarragonina, i realitzat des de la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut Cerdà. Entre els compostos analitzats hi ha el benzè, l’únic regulat a Europa, i el butadiè, considerat cancerigen. 

La unitat d’estrangeria de la subdelegació de Tarragona ja ha atès a més de 600 persones refugiades ucraïneses al territori.

A hores d’ara encara n’han d’atendre més, però van amb bastanta celeritat tot. 

Unes 500 persones s’han manifestat aquest matí a Tarragona en contra les retallades en educació i les polítiques del departament, 

Aquesta ha estat la cinquena i, de moment, darrera jornada de vaga a l’ensenyament. Els sindicats ja han confirmat, però, la voluntat de seguir amb les mobilitzacions. 

El Tribunal Superior de Justícia de Tarragona ha absolt David Solé, acusat de desordres públics en els aldarulls post sentència de l’1-O. 

El jove tarragoní va estar un mes en presó preventiva pels fets dels quals ara ha quedat exonerat. 

PUBLICITAT