#BaixCampInfo | Divendres s’aixecaran la majoria de les restriccions contra la covid

Aquest divendres s’aixecaran la majoria de les restriccions contra la covid. 

S’acabaran les limitacions d’horaris i aforaments i també la prohibició de fer trobades amb més de deu persones. Per contra l’oci nocturn seguirà tancat i es mantindrà el passaport covid. 

A l’espera de saber què s’acorda en la reunió d’aquesta tarda, el sector de l’oci nocturn s’ha mostrat profundament indignat per la decisió del Govern de mantenir-los tancats. 

Per contra el sector de la restauració i l’hostaleria s’ha mostrat satisfet amb el final de les restriccions i miren amb optimisme la nova temporada turística. 

A la demarcació de Tarragona avui dimarts s’ha assolit un nou rècord de contagis de covid-19. El departament de Salut n’ha notificat més de 5 mil. 

4.071 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 951 a les Terres de l’Ebre. També s’ha informat de tres noves defuncions. 

L’Ajuntament de Reus ha convocat aquest dijous, 3 de febrer, una audiència pública sobre el projecte de transformació de l’entorn del Carrilet. 

La sessió es farà de manera telemàtica a partir de dos quarts de vuit del vespre. S’hi informarà dels resultats del procés participatiu que s’ha fet aquesta tardor. 

PUBLICITAT