#BaixCampInfo | Aprovat el nou Pla Director Urbanístic del Hard Rock

El Consorci Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou ha aprovat aquest matí, en una junta extraordinària, el nou Pla Director Urbanístic del Hard Rock. Ara el planejament haurà de ser validat per la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat a Tarragona, que es reunirà dimarts que ve. 

El pla urbanístic ha estat aprovat per tots els integrants del Consorci, és a dir els Ajuntaments de Vila-seca, Salou i el Govern català. 

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, s’ha mostrat satisfet amb l’acord, que permet fa un pas més endavant per assegurar la inversió de Hard Rock. 

En canvi, no hi ha hagut consens sobre la modificació dels estatuts del CRT. Aquest punt s’ha progut aprovat perquè hi han votat a favor Vila-seca i la Generalitat, però Salou hi ha votat en contra i el seu alcalde, Pere Granados, ha dit que ho bloquejaran perquè el ple de l’Ajuntament no ho validarà. 

Granados diu que ara no és el moment d’abordar aquests canvis, perquè els estatuts del CRT no caduquen fins d’aquí a 10 anys. 

Darrera de la polèmica, hi ha el repartiment dels impostos que generarà tot el complex turístic. Amb el canvi d’estatuts, aprovat avui, Salou en percebrà un 59% i Vila-seca un 41. Però Salou considera que li pertocaria molt més, perquè al seu terme municipal hi haurà més edificacions. 

L’Ajuntament de Tarragona podrà exercir d’acusació particular en el cas INIPRO, tal com havia demanat. L’Audiència provincial li ha donat la raó i ha acceptat el recurs interposat pel consistori, que inicialment havia estat desestimat pel jutjat. La informació l’ha avançat avui el digital Tarragona 21. 

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Tarragona podrà actuar com a acusació i part afectada en aquest cas, que investiga presumptes irregularitats en contractes realitzats per l’Institut Municipal de Serveis Socials, durant el mandat del PSC. 

En declaracions recollides per Ràdio Ciutat de Tarragona, el portaveu de l’equip de govern, Manel Castaño, s’ha mostrat satisfet que l’Ajuntament pugui presentar-se com a acusació particular. 

PUBLICITAT