Home La Plaça--- La Plaça informatiu ‘Informatiu’ 30 de juny de 2020

‘Informatiu’ 30 de juny de 2020

Com sempre, ja sabeu que comencem el nostre tram informatiu amb les noves dades de la COVID-19. Amb dades d’ahir, s’han confirmat nous positius i en són 2.531 acumulats per prova PCR o ràpida. També s’han hagut de lamentar dues defuncions i en total en són 444 d’acumulades.

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona hi ha 2.195 positius acumulats i 399 defuncions en total.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre hi ha 336 positius acumulats i les morts en són 45 les totals. 

En quant a altes hospitalàries, se n’han donat un total de 1.099 al Camp de Tarragona i 129 a les Terres de l’Ebre.

Festa Major rebel, malgrat les prohibicions, Reus ha viscut una Festa Major alternativa 2020. Jordi Escoda, molt bon dia! Tot i les advertències, ha sigut així, oi?

I a Reus també Jordi, la segona etapa del #Trapezi2020 serán les Jornades Professionals els pròxims dies 9 i 10 de juliol no?

La Diputació de Tarragona aprovarà destinar 18’6 milions d’euros en millorar la xarxa viària de carreteres pel curs 2020-2023. Durant aquest mandat es preveuen fins a 16 actuacions i 10 seran al Camp de Tarragona, i aquesta millora provocaran unes reformes d’uns 36 quilòmetres de la xarxa viària. Aquest fet afecta alguna de les línies del Baix Camp com és el cas de Riudecanyes en la construcció d’una rotonda a l’accés del municipi que permetrà millorar la seguretat en aquest punt, a més d’eixamplar i condicionar el traçat entre aquesta rotonda i la següent intersecció.

També es reordenaran els accessos a l’entorn d’aquesta rotonda i s’eixamplarà el camí de Regants del Pantà de Riudecanyes per facilitar el trànsit cap a finques veïnes i cap a la deixalleria municipal. El projecte preveu millorar l’enllumenat de la via, reposar la senyalització, col·locar barreres de seguretat i reposar els serveis afectats. Els treballs donaran una major seguretat i ordenació al transit de vehicles i a la resta d’usuaris de la via. Una execució del projecte que serà de gairebé 600.000 euros.