Home La Plaça--- La Plaça informatiu ‘Informatiu’ 25 de juny de 2020

‘Informatiu’ 25 de juny de 2020

Marxem cap a Reus per parlar de l’emotiu, sentit, històric i molt radiofònic pregó de la festa major de Sant Pere 2020, que va ser ahir al saló de Plens de l’Ajuntament de Reus a càrrec de Coïa Ballester, reusenca, Presidenta del Col·legi de Periodistes a la demarcació de Tarragona i cap de delegació de Catalunya Ràdio i TV3. Jordi, és així oi?

I ara marxem cap a Cambrils on una jove va interposar ahir dia 24 al matí una denúncia als Mossos d’Esquadra després d’assegurar haver patit una agressió sexual durant la revetlla de Sant Joan. Segons va avançar ahir el ‘Diari Més’, la noia assegurava haver patit una violació durant una festa privada a Cambrils tot i que no podia recordar com havien passat els fets. 

Segons el mateix mitjà, els Mossos d’Esquadra ja haurien detingut a una persona relacionada amb aquests fets que està a l’espera de passar a disposició judicial. A la víctima també se li està fent la corresponent revisió per trobar indicis de l’agressió. En el balanç de la nit de la revetlla, el Departament d’Interior ha informat de tres denúncies per agressió sexual presentades fins a les deu del matí d’ahir dimecres.

I parlem ara que la Fira de l’Avellana de Riudoms es reformula per a la pròxima tardor. Després de confirmar la suspensió de les Ulé Barraques de Riudoms i de la mateixa suspensió de la Fira de l’Avellana i de Sant Llorenç que s’havia de celebrar entre el 7 i 9 d’agost, s’aplaça a la tardor amb un format diferent. El Comitè Organitzador està treballant en un petit format que tindrà el mateix nom de Fira de l’Avellana que es preveu per la propera tardor encara per definir. Aquest esdeveniment es centrarà en la promoció dels productes locals i de proximitat, així com la gastronomia dels productes de la comarca.

Una de les Fires més emblemàtiques de Riudoms i del producte local. Arran de l’alerta sanitària s’ha hagut de suspendre aquest acte però en vistes a les campanyes de promoció dels comerços i productes locals que engeguen com una prioritat a Riudoms, es podria celebrar a la tardor. De fet, això també afecta directament al concurs de Cartells 2020 en què també s’adapta a la modificació de dates per la pandèmia i properament es podrà votar els cartells candidats per aquesta edició especial d’enguany.