Home La Plaça--- La Plaça informatiu ‘Informatiu’ 21 de maig de 2020

‘Informatiu’ 21 de maig de 2020

Se segueixen confirmant persones contagiades per COVID-19. Amb dades d’ahir dimecres se’n van confirmar 24 més i n’hi ha 2.335 d’acumulades per prova PCR o ràpida. A més hi ha bastants més sospitosos, 432 nous i en són 16.400 d’acumulats. Recordem que els sospitosos són aquelles persones que tenen símptomes però que no se’ls ha fet la prova. No es va haver de lamentar cap mort i en segueixen sent 414 d’acumulades.

eric paula

Segons aquestes dades a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona hi ha 2.013 positius acumulats, 24 més que dimarts. En aquesta Regió hi ha 12.642 casos sospitosos, i s’han hagut de lamentar un total de 372 defuncions.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre hi ha 322 positius acumulats i 3.758 sospitosos. En aquesta regió tampoc es va haver de lamentar cap mort i segueixen sent 42 les acumulades. 

Les altes hospitalàries també han augmentat en relació amb les que vam anunciar ahir. A hores d’ara ja se n’han donat 946 al Camp de Tarragona i 121 a les Terres de l’Ebre.

I ara marxem cap a Reus perquè l’Ajuntament ha eliminat l’entrada de documentació en paper. Ens amplia la informació, com sempre, el nostre company Jordi Escoda. Jordi, bon dia!

No marxis Jordi, perquè avui el reusenc Gabriel Ferrater hauria fet 98 anys i des de la seva ciutat han fet alguna cosa especial. Explica’ns!

Cambrils oferirà un nou Programa de Formació i Inserció d’Auxiliar de Vivers i Jardins en la modalitat de Pla de Transició al Treball, a partir del proper curs 2020-2021. Aquests nous estudis estan organitzats pel Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Cambrils que completaran les feines formatives que ja es porten fent el municipi des del 2006. Aquesta iniciativa compta amb el PTT d’Auxiliar de Cuina i Serveis de Restauració i el d’Auxiliar de Vendes Oficina i Atenció al públic. 

Aquests programes van dirigits a joves de 16 a 21 anys que han finalitzat l’ensenyament obligatori sense haver obtingut el títol de graduats en educació secundària obligatòria ESO. I que per tant, no poden continuar la formació en el sistema educatiu i no disposen d’una preparació professional suficient per incorporar-se plenament al món del treball. La finalitat és proporcionar a aquest jovent la possibilitat d’incorporar-se de nou al sistema educatiu per continuar estudis de formació professional i a més, facilitarà a l’alumnat l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat del treball amb millors possibilitats d’obtenir una ocupació qualificada.