Informatiu 16/09

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, qualifica de traïció la moció de censura que ha presentat el Nou Moviment Ciutadà, fins ara al govern, i els partits de l’oposició. 

En canvi, aquests defensen la seva maniobra i afirmen que han presentat la moció per la situació de paràlisi municipal i la falta de diàleg del govern cambrilenc. 

L’exsecretari primer de la Mesa del Parlament, el tarragoní Eusebi Campdepadrós, va declarar ahir a la tarda al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per un presumpte delicte de desobediència. 

Se l’acusa d’haver permès dos debats sobre l’autodeterminació i la monarquia a la Cambra catalana. Al matí també ha declarat l’expresident del Parlament, Roger Torrent. 

El nou Pla Director de l’aeroport de Reus, redactat per AENA, contempla una inversió de 103 MEUR. Així es desprèn d’un document que el gestor estatal ha publicat a la seva pàgina web titulat “Futur desenvolupament de l’aeroport de Reus”. 

D’altra banda, el departament de Salut estudiarà aplicar el passaport covid, després de la sentència del Suprem que ha autoritzat la mesura a Galícia. Allí serà necessari per accedir a bars i a discoteques. 

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, no ha volgut entrar en detalls, perquè no hi ha res concretat, però sí que ha dit que la sentència obre una porta que estudiaran detalladament. 

PUBLICITAT