Dimarts 03 de juliol

Un home de 19 anys, veí de Reus, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra diumenge com a presumpte autor de dos robatoris amb força, un en una llar d’infants i un altre a l’interior d’un vehicle. Una patrulla dels mossos que participava en un dispositiu de prevenció de robatoris al centre de la ciutat de Reus va localitzar un home que transportava tres bosses plenes d’objectes. La patrulla va identificar l’individu i va comprovar que duia 25 caixes de joguines i material d’oficina.

El segon autor de l’atracament mortal a Cambrils, comès l’any 2010, és jutjat per assassinat a l’Audiència de Tarragona. L’individu, que s’enfronta a 24 anys de presó, ha reconegut parcialment els fets. S’ha desmarcat de la mort d’una caixera de 25 anys i s’ha mantingut en el rol de còmplice del cervell del pla -ja a presó, condemnat també per assassinat a un pena de 21 anys i mig. Ha dit que no en recorda el nom, que el va conèixer en un bar i que aquest li va plantejar el pla, una setmana abans de l’assal.

Cristian Rodríguez, de 30 anys, és el segon fitxatge del Reus Deportiu per la temporada 2018/19. El jugador té una dilatada experiència a l’OK Lliga, tot havent militat prèviament al Vendrell i al Vic.

PUBLICITAT