#BaixCampInfo | Castellvell del Camp organitza un mercat de segona mà

Castellvell del Camp organitza el mercat de les puces aquest dissabte 4 de juny al parc de les Oliveres a les deu del matí. Aquesta consistirà en una festa de la sostenibilitat amb un mercat de productes de segona mà organitzat pels castellvellencs, acompanyat d’un vermut electrònic i un dinar popular.

El membre de la Cooperativa Icaria, Chema Vallvé, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per a parlar-ne. Vallvé explica que volien fer una celebració per demostrar “que es pot fer una festa el més sostenible possible”. A més, també comenta que el més important és fomentar el producte de kilòmetre zero.

Aquest mercat s’engloba dins dels anomenats fleamarkets, que Chema Vallvé assenyala que “no és res més que els mercats ambulants de segona mà de sempre” però que “no ens adonàvem que aquestes pràctiques eren tan sostenibles”.

I passem a la proposta cultural, el Mont Music Festival arriba aquest cap de setmana del 4 i 5 de juny. Aquest oferirà fins a tres actuacions diferents amb gèneres com la música catalana, jazz, blues, entre d’altres.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montbrió del Camp, Montserrat Buqueras, va passar pels micròfons del programa ‘La Plaça’ per a parlar-ne. La regidora va comentar que el festival està fet amb artistes “de kilòmetre zero”, ja que “s’ha de donar entrada a gent del voltant”. A la vegada, també va explicar que no farà falta inscripcions prèvies.

La primera actuació serà el dissabte a les deu de la nit amb el CatAcústic. I l’endemà, a dos quarts d’una, l’actuació anomenada “Konfusió” anirà acompanyada d’un vermut popular.

PUBLICITAT