#BaixCampInfo | Salut suspèn temporalment el passaport covid per problemes tècnics

Salut ha suspès temporalment l’obligació d’ensenyar el passaport covid a la restauració, gimnasos i residències pels problemes tècnics a l’hora de descarregar-lo.

Imatge d'un cartell sobre l'obligació de portar el certificat de vacunació al gimnàs Duet Sports La Plana. Imatge del 26 de novembre de 2021 (Horitzontal)

El conseller, Josep Maria Argimon, ha explicat que dilluns es tornarà a revisar la situació per decidir quan es torna a implantar l’obligació.

La Diputació de Tarragona ha aprovat per unanimitat els seus pressupostos per al 2022, que seran de 187,4 milions d’euros. 

Es tracta dels comptes més alts de la història de la institució i que suposa un increment del 17,5% en el capítol d’ingressos respecte al 2021.

El conseller d’Economia, Jaume Giró, ha presentat avui el detall dels pressupostos de la Generalitat al teixit socioeconòmic del Camp de Tarragona. 

En el seu discurs ha destacat que les inversions del Govern català al territori pujaran un 87%, mentre que les de l’Estat baixaran un 30%. 

La conselleria de Cultura de la Generalitat ha concedit una subvenció de 200 mil euros a l’Ajuntament de Tarragona per restaurar les façanes nord i oest de la Torre del Pretori. 

La subvenció es va demanar al juliol, després que es produís un petit despreniment a la façana del carrer Sant Hermenegild. Les obres començaran a principis de l’any vinent. 

Unes 400 persones es van aplegar ahir al vespre a Reus en la manifestació unitària del Camp de Tarragona en motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

La manifestació va arrencar al mercat del Carrilet i va culminar al mercat Central, després de recórrer tots els carrers del centre de la ciutat. 

PUBLICITAT