#BaixCampInfo | Increment important dels casos de covid al territori

El sotsdirector de l’Agència de Salut Pública de Catalunya al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Conrad Casas, dona per fet que la sisena onada de la covid ja ha arribat a la demarcació. 

Una auxiliar d'infermeria de la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona, Lourdes Julià, ha estat la primera sanitària en rebre la segona dosi de la vacuna contra la covid-19. Imatge del 18 de gener del 2021. (Horitzontal)

En una entrevista a Carrer Major ha explicat que aquesta no està sent tant explosiva com l’anterior, sinó que està marcada per un increment sostingut de casos. 

Avui, de fet, s’ha registrat un increment important dels casos de covid al territori. 

El departament de Salut n’ha notificat 238, la majoria al Camp de Tarragona, una xifra que no es veia de fa moltes setmanes. Als hospitals la situació encara no s’ha disparat. 

L’Associació Empresarial Química de Tarragona alerta que el constant encariment de l’electricitat i el gas pot acabar afectant la seva cadena de producció.

Folgado ha explicat que l’encariment energètic ja està començant factura a altres sectors i alerta que la producció de la química també se’n podria ressentir. 

Parlem ara dels efectes del temporal que durant les darreres hores ha afectat les nostres comarques i que sembla que comença a remetre. On ha plogut més és a les Terres de l’Ebre, on s’han superat els 200 litres per metre quadrat. A Tarragona ciutat n’han caigut 120. 

Segons el darrer balanç de Protecció Civil, des de l’inici de l’episodi i fins avui a les 4 de la tarda, el telèfon 112 ha rebut 539 trucades relacionades amb incidències provocades per la pluja i el vent.

PUBLICITAT