‘Agenda’ 4 de març de 2020

Avui a Mont-roig del Camp i aprofitant aquesta setmana que es celebra el dia internacional de les dones fan ‘Contes per la Igualtat’: un Conte propi a partir de les 6 de la tarda i fins les 7.

Al mateix municipi també inauguren l’exposició ‘Amb ulls de dona’ a la Biblioteca Miramar, una exposició fotogràfica que es podrà visitar des de demà a les 6 de la tarda i fins al dia 30 de març. 

Us proposem ara una altre exposició a la capital del Baix Camp, a Reus, anomenada “Diàlegs Callats” feta pel fotògraf Ramón Cornadó. És una exposició que es pot visitar fins avui a la Galeria Antoni Pinyol i on es presenten imatges del 27è premi Telax. 

Cada fotografia es tracta d’una barreja entre la raó (com a metàfora i simbolisme) i la bellesa derivada d’espais urbans o naturals amb pocs elements. Segons l’artista, són fotografies de diàlegs silenciosos (per això el títol de l’obra) entre els components que apareixen en cada imatge, que creen relacions subtils que l’espectador o receptor han de poder copsar amb intuïció.

PUBLICITAT