Agenda 23 d’octubre

Comencem l’agenda d’aquest cap de setmana, en que malauradament les restriccions són a l’ordre del dia… però els municipis de la nostra comarca se saben adaptar a tot i hi ha activitats per a tots els gustos. Comencem doncs a Reus, on aquest dissabte hi ha la ruta teatralitzada ‘Entre Biblioteques’ en el marc de la celebració del dia internacional de les biblioteques. 

L’activitat consisteix en realitzar un recorregut guiat entre les biblioteques Central Xavier Amorós i Pere Anguera amb parada en diversos espais emblemàtics. Per conèixer de forma amena i divertida la història de les biblioteques públiques de la ciutat, aniran apareixent personatges peculiars i relacionats amb el passat i present de les biblioteques. La Companyia Teatrosfera serà l’encarregada de dinamitzar la ruta.

I també a Reus, aquest diumenge a quarts d’12 del migdia està prevista la presentació del llibre ‘Escac al destí’ de Lluís Llach. Tot plegat, es durà a terme al Castell del Cambrer de Reus i l’aforament serà limitat. 

I ara marxem cap a Cambrils, perquè aquest diumenge a les 12 del migdia la companyina Markeliñe oferirà l’espectacle familiar Chef Nature a la Vil·la Romana de la Llosa. L’entrada és gratuïta però cal fer reserva prèvia a través del correu electrònic del Centre Cultural: cco@cambrils.org o per telèfon al 977 36 60 90. 

I continuem a Cambrils, perquè el Duo Ribera Sàbat és l’encarrat d’oferir un concert a la Cripta de l’Ermita de Cambrils, també el diumenge a dos quarts d’8 del vespre. El preu de l’entrada és de 7 euros i es recomana comprar-les de manera anticipada a través del web www.entradium.com.

I de Cambrils marxem fins a Riudoms, on aquest cap de setmana, com ja hem explicat a la nostra entrevista d’actualitat, es realitzarà Tastets de Fira de l’avellana, una adaptació a la tradicional fira de l’avellana que la població fa cada any a l’agost. El consistori riudomenc s’ha adaptat a les noves restriccions i tan les sessions de showcookings i xerrades de dissabte com les de diumenge seran en línia. Per a més informació podeu visitar el portal web: www.avellana.cat.

PUBLICITAT