Agenda cap de setmana 02/10

Aquest cap de setmana és força especial ja que hi ha nombroses festes majors a la nostra comarca. Ep, això sí, totes seguint estrictament les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries!

Comencem amb la d’Arbolí. I és que aquesta nit enceta la Festa Major el concert de Joan Masdéu amb les cançons dels 45 anys Whiskys. Un cap de setmana on hi haurà correfocs a càrrec dels Diables de La Selva i el Diabló., sessions de Ioga i Karate al Camp de Futbol, concerts de cobla i la projecció de Quico el Cèlio a la pantalla del cinema.

Un altre poble que celebra Festa Major és Riudecols. El municipi del Baix Camp celebra la Festa Major de la Mare de Déu del Roser amb dues misses majors a l’Església de Sant Pere, una obra de teatre el dissabte 3 d’octubre amb l’obra “un mort a mitges” a les 20h del vespre al Casal Municipal i diumenge es celebra el vermut musical d’un quart de dues a tres de la tarda amb el grup “The Reindeers” al Casal Municipal.

I deixem una mica de banda les festes i els concerts, perquè a Cambrils hi ha l’exposició “l’energia de l’aigua”. En el marc del programa Caps de setmana amb història, al Molí de les Tres Eres hi haura aquesta mostra en que es farà una demostració del molí. Hi haurà dos torns al matí a les 11.30 en castellà i a les 12.30 en català.

I de Cambrils anem fins a l’Hospitalet. Perquè comencen les primeres jornades gastronòmiques de l’arròs a l’Hospitalet de l’Infant hi participaran un total de 13 establiments de restauració de l’Hospitalet de l’Infant, que oferiran diverses receptes saboroses amb arròs com a ingredient principal. S’hi pot assistir fins l’11 d’octubre.

I per acabar l’agenda us deixem amb una cita imperdible, que a més en vam parlar la setmana passada a l’entrevista d’actualitat. Es tracta de Dames i Vells de Mont-roig del Camp que aquest dissabte 3 d’octubre a les 8 del vespre emetran la funció d’enguany pel seu Canal de Youtube. Ja ho sabeu, si voleu passar una bona estona, no s’ho podeu perdre!

I fins aquí les propostes culturals per aquest primer cap de setmana d’octubre. Passeu-s’ho bé i recordeu: distància, mans i mascareta!

PUBLICITAT