Agenda 16 d’octubre

Comencem l’agenda del cap de setmana a la capital del Baix Camp, a Reus. I és que aquest cap de setmana ve carregat d’activitats culturals. Tot just avui divendres a dos quarts d’9, si us afanyeu, encara podeu arribar al Bravium Teatre on hi ha l’obra La Grada de Glòria Granell. L’entrada general costa 10 euros, i pels socis, 8 euros. 

També avui a Reus Paula, dins del marc del Festival Accents… Pau Vallvé presenta el seu nou disc ‘La vida és ara’ a la Sala Santa Llúcia de la ciutat. Un disc enregistrat durant el confinament i l’estat d’alarma, en que explica que pocs dies abans es va separar de la seva parella i va anar a viure, de manera, provisional a l’estudi, on finalment s’hi va quedar 75 dies.  

I sense marxar de Reus, Ariadna. Perquè aquest diumenge 18 d’octubre a les 7 de la tarda el cantautor Fito Luri presentarà al Teatre Bartrina de Reus el seu últim treball ‘Diari de llambordes’. Acompanyaran a Fito Luri, amb guitarra i veus Ramon Ubasart, piano, teclats i veus Xavi Centelles, baix elèctric Albert Domingo i amb la bateria Júlia Tobeñas. 

I de Reus anem fins a Montbrió del Camp, perquè dissabte 17 hi havia previst la jornada cultural sobre agricultura ecològica i millora social. Explicar que continua vigent, però que l’Ajuntament ha adaptat el format a les noves normes marcades per les autoritats sanitàries, i per tant, es podrà seguir a través del Facebook Live de l’Ajuntament de Montbrió del Camp. La jornada començarà a les 9 del matí amb una xerrada d’agricultura ecològica a càrrec de Jordi Balari i acabarà a les 12.30h amb una taula rodona. 

I continuem, i anem fins a Cambrils.  Perquè aquest dissabte i diumenge hi ha les visites per descobrir el passat romà a través de Vil·la de la Llosa. Dissabte de les 10.00 a les 13.30 h i de 15.30 a 17.30 h i diumenge de les 10.00h a 14.00h. S’ha de reservar trucant al: 977 79 45 28 o enviant un correu electrònic a: museu@cambrils.org

I ara Paula, per anar acabant anem de mar fins a la muntanya… perquè a Prades aquest dissabte la companyia de teatre Entrellaçats a dos quarts d’8 del vespre representarà l’obra ‘Sense Llençols’. L’espectacle és recomanat per a majors de 16 anys i es poden reservar les entrades a través de l’Oficina de Turisme de Prades. 

I fins aquí l’agenda del cap de setmana del 16 d’octubre. 

PUBLICITAT