‘Agenda’ 12 de març de 2020

Avui a l’agenda us proposem a Montbrió del Camp l’obra  “Dios La comedia” d’Eugènia González. L’actuació teatral es celebrara aquest diumenge a les 19 de la tarda al Cinema Nou del municipi del Baix Camp. Després de l’èxit amb una gira de més de 45 actuacions, l’obra aterra a Montbrió del Camp. Una actuació que combina la paròdia amb la crítica social que sedueix el públic pel seu ritme trepidant i la comicitat hilarant. El tema principal d’aquesta comèdia és demostrar l’existència o no de déu a les vides dels protagonistes. 

Un espectacle que es podrà gaudir al Cinema Nou de Montbrió del Camp amb un preu de 15 euros, en una actuació reconeguda com una de les més còmiques i divertides del territori català segons crítiques de diversos teatres a Barcelona.

I seguint la setmana post 8M a Mont-roig del Camp segueixen els actes per la igualtat entre homes i dones i avui a les 19h de la tarda és farà la taula rodona ‘Dones i lletres: parlem de llibres’ a la biblioteca Joan Miró. Una taula rodona moderada per Agnès Toda amb les autores locals: Judit Robert, Loli Beltrán, Rosa Pàmies, Beatriz Herrera,  Ester Bargalló, Teresa Mariné, Montse Salsench, Assumpció Pellicer, Beatriu Marcuello, Mireia Planas.

També que es farà la 3era trobada de dones empresàries i directives a Miami Platja. L’esdeveniment tindrà lloc a la Pastisseria La Glòria de Miami Platja. Seran tres hores de xerrades des de les 14 de la tarda fins a les 16 de la tarda. 

PUBLICITAT