#BaixCampInfo: Reus escenari aquest diumenge, del recorregut de la Torxa Special Olympics

Cinc instituts de la ciutat han rebut el dijous el segell de la Xarxa de Centres per la Igualtat, que els reconeix com a compromesos amb la incorporació de la perspectiva de gènere en el seu treball diari per contribuir a avançar en una societat més justa i equitativa. Els centres que han estat reconeguts són l’Institut Baix Camp, l’Institut Gabriel Ferrater, l’Institut Gaudí, l’Institut Josep Tapiró i l’Institut Roseta Mauri.

Reus serà escenari aquest diumenge, 30 de setembre, del recorregut de la Torxa Special Olympics, uns jocs que es desenvoluparan del 4 al 7 d’octubre a la Seu d’Urgell (Alt Urgell) i Andorra, i en els quals hi participen membres de diferents entitats reusenques: el Taller Baix Camp (en modalitats de futbol sala, natació i tennis taula), el Club Bellissens (en tennis taula, atletisme, handbol i petanca) i el Club Alba (en atletisme i natació). La ciutadania reusenca és cridada a donar la benvinguda i acompanyar la torxa en el seu pas per la ciutat.

El proper 6 d’octubre, la regidoria de Joventut organitza la Jornada ‘Riudoms Jove’. L’esdeveniment vol acomiadar l’estiu i donar la benvinguda a la tardor com cal: amb activitats durant tot el dia per als més joves del poble.

L’Ajuntament de Reus ha fet una inversió de 50.000 euros en diferents actuacions per a la millora i la conservació del Teatre Bartrina. Una de les grans actuacions s’ha dedicat, amb un pressupost de prop de 10.000 euros, a la substitució i reparació de les butaques de la sala, després que l’ús continuat de l’espai escènic reusenc durant 20 anys n’hagin provocat el deteriorament.

PUBLICITAT