Les solucions del CF Reus Deportiu

Gir inportant en els esdeveniments al CF Reus Deportiu. Si durant les darreres hores s’ha respirat un pessimisme molt contundent al roig i negres aquest dimecres la situació ha fet un gir de 180 graus. Dirigents del club han comunicat aquest matí a la plantilla CF Reus que la situació que manté a set dels jugadors sense poder ser inscrits a La Liga podria solucionar-se en les pròximes hores.estaria molt a prop de tancar un acord amb un grup inversor. Una important injecció de capital que permetria tornar a la normalitat a l’entitat.

L’ONG Nova Eucària ha presentat una denúncia contra l’Ajuntament de Reus davant la fiscalia de Medi Ambient de Tarragona per un presumpte delicte de maltractament animal contra els coloms. La directora de l’entitat, Anna Carbonell.

L’empresa Edificacions i Reparacions Tarraco SL serà l’encarregada de l’execució de les obres del futur Gimnàs del CEIP Sant Mateu de Riudecanyes. Així ho ha determinat la mesa de contractació que, adjudicant les obres aquest passat 23 d’agost, dóna llum verd a aquest projecte necessari per al municipi, segons han exposat aquest dimecres fonts del consistori. L’import econòmic d’adjudicació és de 199.650 euros

PUBLICITAT