Un veí de la ciutat mort a trets

Un home de 43 anys de nacionalitat albanesa ha mort aquest dimecres a la matinada després de rebre diversos trets per arma de foc al centre de Reus, segons ha informat la policia catalana. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a tres quarts d’una de la matinada que hi havia un home estès a terra i quan han arribat al lloc han constatat que la víctima, un veí de la ciutat, presentava ferides de bala. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), per la seva banda, només ha pogut certificar la mort de l’home. Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’han fet càrrec del cas i intenten localitzar el presumpte autor o autors de l’homicidi.

La xifra de desocupats a les comarques de Tarragona es va situar en 43.275 persones a l’agost, el que representa un increment del 2,05% respecte el mes anterior, segons ha informat el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. D’aquesta manera, es trenca amb sis mesos consecutius de descensos intermensuals.

La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència presenta la nova programació dels Centres Cívics de Reus, corresponent al període de tardor-hivern 2018-2019. Com a novetat, la programació abasta el període d’octubre a febrer, d’acord amb la preferència expressada majoritàriament per les persones usuàries. Les inscripcions es podran fer del 12 al 28 de setembre per Internet a través del web municipal http://centrescivics.reus.cat i també de manera presencial als centres cívics.

L’Ajuntament de Reus ha aprovat de manera inicial el projecte d’obres de remodelació del carrer de Roger de Llúria, al barri de Sol i Vista, al tram fins al carrer Josep Iglésies i Fort. El projecte, actualment en fase d’exposició pública, suposa la segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista i Immaculada.

Unió de Pagesos preveu que l’actual campanya de l’avellana serà de les pitjors dels últims anys amb una davallada de la producció que podria arribar fins al 60% -unes 4.000 tones enfront les 10.000 d’una collita normal.

PUBLICITAT