Han començat les obres per tal de millorar el camp de futbol La Pastoreta de Reus.

El Centre de Fires i Convencions ha apostat per l’acollida de noves jornades dedicades a la gestió empresarial, com Motivation Day i Empresa i Esport, i també nous formats amb la celebració de dues fires en paral·lel. El total d’assistents més 44.000.

Un any més, el Gaudí Centre es posiciona com a referent en les visites escolars que es realitzen a la demarcació. Aquest espai permet que els visitants coneguin, des d’un punt didàctic i pedagògic, l’obra i la figura de l’arquitecte Antoni Gaudí.Cal remarcar que les dades de visitants provinents de les escoles al Gaudí Centre han augmentat durant el curs 2017-2018, respecte a l’any anterior. Així doncs, la xifra d’escolars s’ha mantingut a l’alça amb un total de 5.638. A més, el nombre de grups visitants també ha augmentat a un total de 194, en comparació als 185 de l’any anterior.

El CF Reus va presentar aquest dijous al migdia dues de les seves noves incorporacions al mercat d’estiu. El defensa Ángel Bastos, que ha arribat de la ‘Cultural Leonesa’, i el porter Pol Freixanet, provinent del Fuenlabrada.

Han començat les obres per tal de millorar el camp de futbol La Pastoreta de Reus. L’objectiu és ampliar els vestidors del camp en un termini de setze setmanes, comptant aquesta com la primera d’elles. La reforma la portarà a terme l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA per un preu de 229.796,69 euros, IVA inclòs.

PUBLICITAT