Divendres 06 de juliol

El regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha protagonitzat la conferència inaugural del centenari de Foment Reus Empresarial que s’ha realitzat a la Cambra de Comerç de Reus.
Arza, ens ha situat amb l’interès de la ciutat amb l’emprenedoria i la voluntat implícita per les empreses de nova creació.

Després de setmanes de recollir adhesions al projecte, les primàries obertes independentistes es comencen a estructurar. Aquest dijous s’ha celebrat la primera reunió on el grup impulsor ha citat totes les persones que s’havien adherit perquè en fossin partícips. Sense detalls sobre la dinàmica o el resultat de la trobada, alguns dels seus responsables han comunicat que dilluns al migdia es donarà a conèixer públicament l’estat i el full de ruta d’aquestes eleccions primàries.

Un dels principals turoperadors de turistes russos, Natalie Tours, ha anul·lat totes les reserves a Espanya i altres estats. A la Costa Daurada, les cancel·lacions a causa d’aquesta situació estan al voltant de l’1%, segons ha informat  l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

El Festival Accents de Reus s’expandeix per les poblacions de Riudoms, Mont-roig del Camp, Alcover, Cambrils i Falset. La cinquena edició donarà el tret de sortida a finals de setembre i s’allargarà fins a principis de desembre. L’organització ha explicat que en aquestes cinc noves localitats s’oferiran deu concerts, els quals se sumaran a la dotzena d’actuacions programades a la capital del Baix Camp. Així, Reus seguirà sent l’epicentre del festival i comptarà amb una vintena d’artistes d’arreu dels Països Catalans. Entre els artistes que hi actuaran destaquen Roger Mas, Xarim Aresté, Judit Neddermann, Joan Reig i Paula Valls

PUBLICITAT