Aprovada per unanimitat la proposta del PSC a la rehabilitació de l’estació d’autobusos

El ple ha aprovat per unanimitat la proposta de resolució del PSC referent a la rehabilitació de l’estació d’autobusos. A la recta final del ple municipal del dilluns ha tractat les mocions presentades pels diversos grups municipals. Una d’aquestes, presentada per la CUP, ha proposat la introducció de la parada de bus intermèdia per a dones en trajectes nocturns per garantir la seva seguretat.

El ple també ha aprovat una moció de Cs que demana a l’Ajuntament que s’adhereixi al projecte ‘Kids Save Lives’, una iniciativa perquè els centres educatius de la ciutat ofereixin formació en reanimació cardiopulmonar (RCP) als alumnes d’entre 12 i 18 anys

El ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat  la Medalla de la Ciutat a Foment Industrial i Mercantil de Reus, així com la concessió de la Menció Honorífica Municipal a la Confraria de la Mare de Déu de L’Amargura de Reus; i a l’escola Puigcerver de Reus.

L’Ajuntament de Reus, a través del treball conjunt de l’Àrea de Benestar Social i de la Regidoria de Salut, ha activat les mesures per fer front a les elevades temperatures. Es tracta dels protocols d’actuació previstos quan s’activa el Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase d’alerta per onada de calor. Tothom que conegui persones en risc de patir els efectes de l’onada de calor pot informar-ne els serveis municipals perquè se’n pugui fer un seguiment específic.

PUBLICITAT