Dilluns dia 09 de juliol

El futbolista reusenc Isaac Cuenca, de 27 anys, farà la pretemporada amb el CF Reus a l’espera de resoldre el seu futur. D’aquesta manera ho ha avançat aquest diumenge el portal informatiu ‘Vive La Liga 123’ a través de Twitter, tot i que ‘El Mundo deportivo’ també se n’ha fet ressò. El futbolista, que ha passat pel Sabadell o el FC Barcelona o el Deportivo, entre molts d’altres, s’exercitaria per tant a les ordres de Xavier Bartolo, que aquest proper dilluns agafarà les regnes del primer equip roig-i-negre.

El Festival Smithsonian Folklife s’ha tenyit de groc per denunciar la situació política catalana. La Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls han enlairat dos pilars de cinc al National Mall de Washington per reclamar la llibertat dels presos polítics i en solidaritat als líders exiliats. Aquest ha estat un dels principals actes reivindicatius duts a terme per les colles castelleres vallenques en la primera jornada en el Festival Smithsonian Folklife.

La Festa Major d’Almoster, que comença el proper 21 de juliol, ha programat més de cinquanta actes. Entre les diferents propostes destaquen els concerts de Roba Estesa i Segona mà.

PUBLICITAT