Dilluns 02 de juliol

Aquest dilluns 2 de juliol comencen les activitats d’estiu a les Biblioteques Municipals de Reus. Concretament i durant cada dilluns del mes de juliol es realitzarà el cicle Biblioteques amb DO, a la Biblioteca Central Xavier Amorós, i posteriorment el mes d’agost i també els dilluns, però a la Biblioteca Pere Anguera, es realitzarà el cicle ‘Biblioteca chill out’, protagonitzat per músics de la zona.
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha assegurat aquest diumenge que el Govern està preparat per acollir la seixantena de persones rescatades per Proactiva Open Arms a prop de Líbia i que es dirigeixen cap al Port de Barcelona després de l’autorització del govern espanyol. Els migrants seran acollits molt probablement al Complex Educatiu de Tarragona i a la Residència Blume d’Esplugues de Llobregat.
Una trentena de persones han participat a la ruta dels masos que ha organitzat Bicicamp, una activitat que s’emmarca en el projecte Cop de Pedal. Aquest té la voluntat de donar a conèixer itineraris d’interès cultural per fer en bicicleta, i pensats per a un públic general.

PUBLICITAT