#BaixCanpInfo: Quan no sàpigues de què parlar, parla

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca es va concentrar a les 11h del matí a la plaça Mercadal i ha reclamat una resposta urgent per part de l’Ajuntament pels afectats dels desnonaments.

Un sofà instal·lat a la plaça del Mercadal el divendres 5 d’octubre, des de les 5 de la tarda fins a dos quarts de 8 de la tarda, facilitarà a qui ho vulgui parlar obertament amb una persona que passa o ha passat per un problema de salut mental per tal de combatre l’estigma. Es tracta d’una acció que s’emmarca en la campanya d’àmbit nacional ‘Quan no sàpigues de què parlar, parla’, organitzada per Obertament -l’aliança catalana de lluita contra l’estigma-, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l’Obra Social ‘la Caixa’, amb l’objectiu de reflexionar i canviar els hàbits en relació a la salut mental.

Entre les activitats programades, la 48a edició de l’exproReus comptarà amb una zona d’aventura, tallers i ludoteca per als més petits i un Escape Room per adults, firaReus aposta un any més pel públic infantil i programa un conjunt d’activitats familiars per celebrar l’exproReus 2018. En aquest sentit, s’ha destinat una zona a l’exterior del recinte firal dedicada a les propostes infantils.

El Fortuny emmudeix amb el Faust del cicle de grans mestres, l’Andrés Herrera, Belén Fabra i Ernest Villegas van culminar la grandesa d’un clàssic de Goethe a la complicada escena minimalista, abocant veritats com a punys i reflexions reals.

PUBLICITAT