#BaixCampInfo: Ryanair ha cancel·lat a última hora tots els vols entre l’Aeroport de Reus i Eindhoven

Ryanair ha cancel·lat a última hora tots els vols entre l’Aeroport de Reus i Eindhoven per a la temporada d’hivern del 2018 en tancar la base en aquesta ciutat dels Països Baixos,  l’aerolínia va informar del canvi dilluns passat a tots els clients que ja disposaven dels bitllets per a aquesta ruta, a través de correu electrònic o missatge SMS. Els afectats seran reubicats en vols alternatius o se’ls reemborsarà els diners dels seus bitllets, segons prefereixin. Així, Ryanair passa a oferir només una ruta des de l’Aeroport de Reus, la que enllaça amb Londres Stansted, i que operarà dos cops per setmana durant la temporada d’hivern.

Des del dilluns 1 d’octubre la Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual i de videojocs del Programa Treball als barris de Mas Carandell disposa de nous espais a Internet i als mitjans socials per mostrar les creacions que realitzen els nois i noies d’aquest programa formatiu i ocupacional. Un blog-web i diferents perfils en les principals xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook, Youtube i Vimeo) són les eines digitals seleccionades amb l’objectiu de difondre la seva activitat pedagògica i creativa.

L’Institut Municipal Reus Cultura i la Fundació Privada Institut Ametller d’Art Hispànic han signat un conveni de col·laboració per tal de poder digitalitzar la col·lecció de dibuixos de Marià Fortuny Marsal que són al Museu de Reus. Amb aquest acord, la important col·lecció que hi ha a la ciutat formarà part del conjunt de la col·lecció d’art hispànic fotografiat més important que hi ha al món. El conveni preveu fotografiar tota la col·lecció de dibuixos, un total de 172, la qual cosa implicarà facilitar la feina als possibles investigadors sobre Fortuny i la seva època, alhora que permetrà una major difusió i coneixement d’aquesta col·lecció.

PUBLICITAT