#BaixCampInfo: David Font inaugurarà avui dijous la segona edició del Connecta

L’Ajuntament de Reus ha signat un acord de col·laboració amb el buscador xinès Baidu per tal de promoure la ciutat, Antoni Gaudí i el modernisme. L’alcalde de la ciutat es va trobat ahir migdia amb importants representants de l’empresa xinesa per tal d’afavorir que, a partir d’ara, les recerques online a través del buscador Baidu incloguin la capital del Baix Camp.

El director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT),David Font, inaugurarà avui dijous, a les 9.30 hores, la segona edició del Connecta, que tindrà lloc a firaReus.  Organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, a través del Catalunya Convention Bureau, es tracta d’un dels esdeveniments clau d’aquest any per a la indústria del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya, i comptarà amb l’assistència de més de 200 professionals del sector. El seu objectiu és cocrear i innovar per reforçar aquesta indústria i seguir impulsant la competitivitat d’aquest sector a nivell internacional.

El Consorci del Teatre Fortuny comunica que, per motius tècnics i organitzatius, es veu obligat a suspendre la darrera proposta del Cicle Grans Mestres d’aquesta temporada ‘La mort a Venècia’. La posada en escena estava prevista pel pròxim dimarts 6 de novembre de 2018 i comptava amb la participació de l’actor Enric Majó. En el seu lloc s’ha programat pel dimarts 4 de desembre, a les 21:00 h, la posada en escena de la dramatúrgia elaborada per Francesc Cerro Ferran que, amb el títol ‘El jardí de la senyora’ serà interpretada pel mateix Enric Majó.

 

PUBLICITAT