Aigües de Reus ofereix els comptadors electrònics d’aigua

Aigües de Reus ofereix els comptadors electrònics d’aigua, que permet a la ciutadania conèixer els consums domèstic i de les empreses en temps real. El sistema també permet detectar incidències de possibles fuites, excés de consum o altres anomalies, configurar alertes o obenir gràfiques de consums diàris amb precisió horària, entre altres avantatges.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Festes, Josep Lluís Abella, han presentat el programa de la Festa de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors, que se celebrarà els dies 14, 15, 16, 20 i 21 de juliol. El programa d’actes s’iniciarà aquest dissabte, 14 de juliol, amb la Nit de la Rumba Catalana, que s’ha programat per segon any amb l’objectiu de promoure, integrar i donar a conèixer aquest estil musical.

El CF Reus Deportiu ha arribat a un acord per a la incorporació de Mario Ortiz. El migcampista nascut a Santander el 24 de març del 1989 signarà per dues temporades, és a dir, fins al juny del 2020. Mario Ortiz arriba procedent del KAS Eupen belga, tot i que en les darreres dues temporades ha defensat la samarreta de la Cultural Leonesa.

PUBLICITAT