27, 28 i 29 de juliol tindrà lloc una nova edició de la Fira de Sant Jaume

L’Espai de Joc Obert per a Famílies al Centre Cívic Ponent és el primer projecte dels 14 guanyadors que va escollir la ciutadania dins el procés de Pressupostos Participatius que ha vist la llum. Emmarcat dins la categoria de Projectes Petits, està valorat tècnicament amb un pressupost de 5000 euros, i ha estat inaugurat aquest dimecres a la tarda per l’alcalde de la ciutat.

Els alcaldes de Tarragona i Reus han formalitzat l’acord que els permetrà treballar units en noves iniciatives socials i sostenibles, amb la Fundació Smart com a punt de trobada i coordinació. La Fundació Tarragona Smart Region dóna la benvinguda a Reus, que s’uneix al projecte de convertir el territori en un espai que, a través de les noves tecnologies, sigui més respectuós amb el medi ambient i amable amb el ciutadà.

Els propers dies 27, 28 i 29 de juliol tindrà lloc una nova edició de la Fira de Sant Jaume, que organitza Reus Promoció amb la col·laboració de l’Associació dels Amics dels Cavalls de les comarques de Tarragona. La Fira ha evolucionat amb el temps, canviant el seu format tradicional i consolidant un model lúdic i festiu, que manté el seu caràcter de “Fira de nit a Reus”. En horari de tarda vespre, de 19:00 h a 24:00 h, l’edició d’aquest any presenta un programa orientat especialment als aficionats als cavalls i al públic familiar.

Amb motiu de la celebració del 675 aniversari de la Fira de Sant Jaume, aquest any es comptarà amb la presència especial del Bou de Reus, que realitzarà una ballada a les 20:30 h del divendres, just abans de la inauguració oficial de la Fira, en record de la presència d’un bou durant la primera Fira de Sant Jaume que es va realitzar l’any 1343.

PUBLICITAT