Home MUNICIPIS Botarell La Plaça… Botarell

La Plaça… Botarell

La Plaça, lloc de trobada, àgora del poble, senyal d’identitat, aquest és el nom del nou programa de BXC Ràdio on podem conèixer de ben a prop els pobles del Baix Camp. Avui a la Plaça, ens traslladem a Botarell a la plaça de l’Ajuntament. En concret al saló de plens del consistori.

L’Alcalde:

Aquí l’entrevista amb …

Lluís Escoda Freixas, Alcalde de Botarell, ha fet una valoració del potencial de Botarell. També ha parlat de la seva legislatura: destaca sobretot, haver arreglat les entrades del poble, potenciar les activitats pel jovent

Colla Gegantera

Aquí l’entrevista amb …

David Ferré, membre de la Colla Gegantera creada el 2011. Ara tenen dos gegants bastant singulars, el Mestral que és un trobador i l’Aura, una al·legoria a la natura. Els acompanya un gegant manotes, el Drapet.

AMPA CEIP Mare de Déu de la Candela

Aquí l’entrevista amb …

Jaume Amenós, president de l’AMPA, busca col·laborar amb famílies i l’Ajuntament per implicar les màximes famílies possibles en activitats que impulsin la població. Com ara anar a buscar el tió, la castanyada o el carnaval. El CEIP Mare de Déu de la Candela ja té 117 alumnes.

 

Associació de Joves Pedrafita

Aquí l’entrevista amb …

La Carlota Ferré i l’Emma Pajares formen part de l’Associació de Joves de Pedrafita, una entitat que busca activar el poble de cara als joves i reunir moltes edats diferents. A part de diferents activitats, són l’ànima de les festes majors del poble.

 

PUBLICITAT