Botarell fa la 1a Diada de l’Esport

El diumenge 19 de maig Botarell acull la primera Diada de l’Esport. Un dia en el qual es duran a terme nombroses activitats físiques amb l’objectiu de promoure un estil de vida saludable i de donar a conèixer esports i exercicis ben diversos.

Tota la jornada es durà a terme a la zona esportiva de Botarell i el seu pavelló. Al matí s’iniciarà amb una caminada per l’entorn, una sessió de ioga i des de les 9:00 i fins a les 13:00 hi haurà tota mena d’activitats lúdiques pels més petits i petites. A les 10:00 arrencarà el torneig de bàsquet pels infants, el torneig de pàdel per a adults i una introducció a dos tipus d’arts marcials, el Chi Kung i el Taekwondo. A partir de les 11 h i fins a les 13:30 h es podran realitzar activitats a ritme de música, com patinatge, zumba i una classe de tonificació.

A la tarda els nens i nenes podran escollir entre la competició de futbol o de pàdel. Després tindrà lloc una classe de Jiu Jitsu i per finalitza hi haurà una olimpiada de balls i gimnàstica rítmica.

Hi haurà servei de bar durant tota la diada i també s’oferirà esmorzar, vermut i dinar.

PUBLICITAT