Watani denuncia a Vox per dir que la majoria de violadors són estrangers

L’associació musulmana Watani de Reus ha presentat una denúncia ahir dimecres al jutjat de guàrdia contra els dirigents de Vox Santiago Abascal i Iván Espinosa de los Monteros per haver dit en diversos mitjans de comunicació que la majoria de violadors són estrangers. La denúncia, detalla que Espinosa de los Monteros va dir públicament al programa ‘Espejo Público’ d’Antena 3 que “un estranger és tres vegades més propens a violar que un espanyol”. A més, també recull una manifestació feta pel líder de Vox, Santiago Abascal, al debat televisiu emès per diverses cadenes estatals, on va dir que “des de la ‘Manada de San Fermín’ hi ha hagut més de 100 manades i el 70% dels que estan imputats són estrangers”.
L’advocat de l’entitat, Hilal Tarkou, sosté que aquestes manifestacions “radicalment falses” podrien incórrer en un suposat delicte d’incitació a l’odi i a la violència.

Primer pla de l'advocat de l'associació Watani de Reus, Hilal Tarkou, a les portes dels jutjats l'11 de maig del 2016. (Horitzontal)
PUBLICITAT