Un miler d’infants omplen el Pavelló Olímpic per homenatjar la ballarina Roseta Mauri

L’edició de Fem Coral ha culminat durant la tarda d’ahir dimarts al Pavelló Olímpic Municipal amb una cantata a càrrec de 1.135 nens de 24 escoles de Reus i diverses poblacions de les rodalies que, amb motiu de l’Any Roseta Mauri Reus 2019, han dedicat les cançons a la dansa i a la ballarina reusenca Roseta Mauri. Aquesta activitat promoguda i organitzada per la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística ha servit per posar en comú la tasca musical realitzada per aquests nens al llarg del curs.

Com a part de la programació dedicada a la cèlebre ballarina reusenca, s’ha interpretat la cantata ‘Viatge a la dansa’, amb música i lletra de Martí Carreras Almar. En aquesta composició s’han repassat diferents moments de la vida de Roseta Mauri, la qual arribà a treballar a l’Òpera de Paris com a primera ballarina durant la segona meitat del segle XIX.

Els escolars han interpretat quatre peces de la cantata i quatre més han estat interpretades per solistes de l’Orquestra de l’Escola de Música del Centre de Lectura, sota la direcció de Raül Contreras. Al recital també hi han participat les sopranos Rosa M. Sambola i Helena Botella, juntament amb la pianista Alba Solé. La direcció de la cantata ha anat a càrrec d’Antoni Colom.

PUBLICITAT