Un 1 de maig combatiu a Reus

Aquest 1 de maig ja diversos actes en la Diada Internacional de la Classe Treballadora. El primer serà una xerrada per presentar la campanya ‘És de mínims’, que inclou un programa amb mesures bàsiques per a poder tenir una vida digna: salari mínim de 1200 € per 30 h. Equiparació salarial real entre homes i dones i pensions dignes; regulació del lloguer a un màxim del 10% del salari; aigua, llum, gas i telecomunicacions públics i a preus socials; serveis públics bàsics 100% garantits sense privatitzacions ni repagaments i una banca pública.

La xerrada tindrà lloc avui a les 19 h a la Taverna Despertaferro i comptarà amb la participació d’Oliva Serra, membre d’Endavant (OSAN); Miguel Moya, membre de la CGT Baix Camp-Priorat, i Eulàlia Reguant, exdiputada del Parlament de Catalunya i membre de la CUP Capgirem Barcelona.

L’1 de maig la jornada de lluita començarà amb una cercavila antifeixista, que arrencarà des del Casal Despertaferro a les 9 h. L’objectiu és la retirada de simbologia franquista dels carrers de Reus.

Després de la cercavila, hi haurà vermut i dinar popular a la Taverna Despertaferro. El preu és de 5 € i les persones interessades es poden apuntar prèviament a la mateixa taverna. A la tarda, l’Esquerra Independentista de Reus participarà un any més a la manifestació unitària de Tarragona, que començarà a les 18.30 h a la plaça Imperial Tàrraco.

PUBLICITAT