Tot un mes d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals s’adhereix un any més a la commemoració del Dia Internacional de les Dones (8 de març) coordinant una extensa programació de tot un mes d’activitats, que s’iniciarà el dimecres 26 de febrer i s’allargarà fins el 26 de març. El programa, amb 33 activitats, s’ha elaborat recollint activitats organitzades pel mateix Ajuntament de Reus i en col·laboració amb diferents institucions, col·lectius i entitats de la ciutat.

La programació té la doble vessant de reivindicar i promoure una societat més justa, integradora, lliure i equitativa per les dones i els homes; i fer reflexionar sobre quines accions.

Dilluns 9 de març,10.00h, al Saló de Plens de l’Ajuntament: Acte institucional amb la Lectura de la declaració Institucional. Acompanyament musical a càrrec d’Àstrid Torrente.
Dilluns 9 de març, 19.00h, als Rentadors del Casal de les Dones. Inauguració exposició d’il·lustracions i presentació del llibre «Sex¡OH!» a càrrec de Lyona Ivanova.
Dilluns 16 de març. 19.30 h, a Cal Massó. Monòleg humorístic de caire feminista a càrrec de Penny Jay.

PUBLICITAT