Segona edició del Festival de Rumba a Reus

El proper dissabte 24 de novembre arriba la segona edició del Festival de Rumba a Reus, a la plaça de Ramon Amigó, al Mas Iglesias, amb diverses propostes culturals al voltant de la rumba i amb un gran concert que estarà protagonitzat pels grups Aires de Rumba (components de Sabor de Gràcia) i Triampa.

Coincidint amb la inauguració de la bassa del Mas Iglesias, s’ha volgut posar un toc musical a aquest esdeveniment tan important per a la ciutat com és la recuperació de la bassa, que servirà per aprofitar els recursos hídrics propis i realitzar activitats culturals.

El pressupost del festival és de 13.000 € i compta amb el patrocini d’Aigües de Reus, que ja va patrocinar també la primera edició.

  • 16.00 h, al Centre de la Imatge Mas Iglesias, projecció del documental Peret i l’origen de la rumba
  • 17.00 h, exposició del procés d’elaboració i inauguració de la nova bassa
  • 17.30 h, al Centre de la Imatge Mas Iglesias, conferència «Rumba catalana, rumba flamenca i cultura gitana», a càrrec de Sicus, cantant de Sabor de Gràcia
  • 18.30 h, a la plaça de Ramon Amigó (Mas Iglesias) concert amb Aires de Ruma (components de Sabor de Gràcia), Triampa (20.00 h) i actuació de DJ (21.30 h)
PUBLICITAT