Rodrigo Leao, Antonio Orozco i Tricicle, a la programació del Fortuny per tancar l’any

Amb motiu de la Ciutat de la Música 2018 el teatre aposta pels concerts en la pròxima temporada, que portarà la comèdia del Tricicle i Joan Pera i les propostes teatrals ‘Èdip’ i ‘Humans’ d’Stephen Karam.
El cantant Antonio Orozco i el músic, Rodrigo Leão en el l’aniversari de Reus Digital, són els plats forts de la nova temporada del Teatre de Fortuny. En el quart trimestre, el Fortuny vol apostar de forma decidida per la música, coincidint que la capital de Baix Camp es troba immersa en l’esdeveniment Ciutat de la Música 2018. A part d’aquesta atenció especial a la música, la programació també inclou reconegudes propostes teatrals. El Tricicle i els seus ‘Hits’, Joan Pera a ‘El fantasma de Canterville’, l”Èdip’ de Sòfocles, encarnat per Julio Manrique, i ‘Humans’ d’Stephen Karam, que es veurà al Grec, són algunes de les 14 propostes del nou cartell. Formacions joves com Els Amics de les Arts i Maria Arnal i Marcel Bagés, òpera, dansa i un espectacle familiar completen el repertori.
Els abonaments podran adquirir-se des d’aquest divendres fins al 21 de setembre en dues modalitats. Una inclou sis espectacles amb un descompte del 20% i, l’altra, tres espectacles amb un 10% de descompte. Les entrades d’alguns dels espectacles (entre els quals els de Leao i Els amics de les arts) es podran adquirir a partir del 18 de juny. 

PUBLICITAT