Reus, la nova campanya de Nadal

La campanya de Nadal compta amb un pressupost total de 238.000 euros, el que suposa 100.000 euros més que durant la campanya anterior.

El programa de Nadal, de fet, arrancarà el dijous 28 de novembre amb ‘La Gran Nadala’. Una cantada, en què participaran prop de 1.300 nens i nenes, organitzada per Canal Reus i que ja s’ha convertit en un clàssic per donar la benvinguda al Nadal, així com ho és l’encesa de llums. En aquest sentit, i com a novetat d’enguany, la plaça de la Llibertat comptarà amb un os de llums de 4 metres d’alçada.

En el marc de l’execució de la campanya es realitzarà una important campanya de difusió i, una de les eines destacades de promoció serà l’agenda dels actes de Nadal, que recull les principals activitats que es realitzen a Reus durant tots els dies de la campanya. La programació d’actes també es compartirà a través de les xarxes socials, a l’agenda de la www.reus.cat i a l’App Reus City.

Les places Mercadal, Prim, Llibertat i Evarist Fàbregues i els Mercats de Reus seran els principals escenaris d’atracció de visitants i l’extensa oferta comercial de proximitat així com la implicació del sector contribuirà a la distribució dels visitants pel conjunt de carrers i places.

PUBLICITAT