Nova agressió a un periodista

Un periodista de ReusDigital ha estat agredit aquest dilluns al vespre quan cobria una concentració contra la presència a Reus de l’exministre del govern del PP, José Manuel García-Margallo. L’exmembre de l’executiu de Mariano Rajoy ha participat en un acte al Círcol, on ha ofert una conferència a dos quarts de 9 del vespre.

Una unionista agredeix un periodista abans de l'acte de García-Margallo a Reus

Abans de la xerrada de García-Margallo a Reus, una unionista ha agredit un periodista de Reusdigital.cat. Altres companys d'altres mitjans han estat testimonis de l'atac, així com els Mossos d'Esquadra.Més informació: http://reusdigital.cat/noticies/reus/prop-dun-centenar-de-persones-es-concentren-rebutjar-la-presencia-reus-de-lexministre

Publiée par Reusdigital sur Lundi 19 novembre 2018

Abans de l’inici, un centenar de persones independentistes han mostrat una pancarta on es deixa clar que el popular no era benvingut a Reus i han clamat per l’alliberament dels presos polítics a la plaça Prim. Per contra, set unionistes ha volgut mostrar el seu suport a l’exministre i no han dubtat a insultar i a encarar-se amb els independentistes, els quals han respost de la mateixa manera. Mentre un periodista de ReusDigital enregistrava aquests fets, una unionista -que ja va estar el cap de setmana a Bonavista defensant la presència de Vox al barri tarragoní, l’ha agredit.

PUBLICITAT