Més d’un miler de nens i nenes participen enguany al “Fem Coral”

Un total de 1.135 nens i nenes de 24 escoles de Reus i diferents poblacions veïness’aplegaran el 14 de maig a partir de les 17:30 h al Pavelló Olímpic Municipal per participar en una nova edició de la cantata “Fem Coral”, que enguany es dedica al món de la dansa amb motiu de l’Any Roseta Mauri Reus 2019. Aquesta activitat és promoguda i organitzada per la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística i serveix per posar en comú la tasca musical que han realitzat la canalla durant el curs.

L’edició d’aquest any s’ha volgut sumar a la programació de l’Any Roseta Mauri, per la qual cosa s’interpretarà la cantata “Viatge a la dansa”, amb música i text de Martí Carreras Almar, que repassarà diferents episodis de la vida de la gran ballarina reusenca Roseta Mauri, la qual va arribar a primera ballarina de l’Òpera de París durant la segona meitat del segle XIX.

Aquesta cantata inclourà quatre peces interpretades pels i les escolars i quatre més a càrrec de solistes de l’Orquestra de l’Escola de Música del Centre de Lectura, dirigida per Raül Contreras. També participaran al recital les sopranos Rosa M. Sambola i Helena Botella, a més de la pianista Alba Solé.

La cantata serà dirigida per Antoni Colom.

PUBLICITAT