Investiguen un cas de maltractament d’una professora a un nen de quatre anys a Reus

Un jutjat de Reus investiga un cas de maltractament d’un nen de quatre anys per part de la seva professora a l’escola Monwgli, la mestre hauria insultat repetides vegades al nen, dient-li “fastigós” i “brut”, i també escridassant a altres companys.  Els pares van començar a sospitar en detectar que el petit es comportava de forma estranya i es feia les necessitats a sobre. En no obtenir una explicació del col·legi, van optar per amagar una gravadora a la butxaca del nen i enregistrar el que succeïa a la classe. A partir d’aquí, van presentar denúncia.
Segons ha confirmat el TSJC, les diligències es van obrir per un suposat delicte de maltractament, per un tracte vexatori sobre el menor. La mestra denunciada, que va ser citada a declarar com a investigada l’1 d’abril, es va acollir al seu dret a no declarar. Les diligències segueixen obertes i properament hi ha previstes declaracions testificals, entre elles de la directora i part de l’equip de docent.

Els pares es van reunir amb la direcció del centre perquè prengués mesures. També van anar a queixar-se a la regidora d’Ensenyament de Reus, Maria Dolors Sardà. Segons fonts municipals, la regidora va atendre la mare del petit, arran el suposat maltractament, i va dirigir-la a Inspecció dels Serveis Territorials de Tarragona i al Departament d’Educació de la Generalitat, que és la titular del centre

PUBLICITAT