Troben una dona morta en un domicili de Reus després que un home s’hagi llençat al buit des del balcó

Els Mossos d’Esquadra han trobat una dona morta en un pis del carrer Argentera de Reus  aquest dimecres cap a les dues del migdia, després d’haver anat fins a aquest indret alertats perquè un home s’havia precipitat des del balcó. L’home ha resultat ferit i ha estat traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a un centre hospitalari. Després de rebre l’avís de l’incident, agents del cos policial han arribat al lloc i han trobat l’home estès a terra. Després han pujat al pis des d’on s’ha llençat i han trobat el cos de la dona. De moment no es descarta cap hipòtesi per explicar els fets, entre elles la de la violència masclista, tot i que caldrà esperar a poder identificar els implicats i interrogar l’home abans d’elaborar una explicació.
La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra del Camp de Tarragona ha iniciat una investigació per esclarir les circumstàncies del fet.

Novetats:

L’home ha mort a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Els fets han passat al carrer Argentera número 14 i segons hem pogut saber la dona hauria estat decapitada.

PUBLICITAT