Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, presenta la seva imatge de la 23a edició

Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, ha donat a conèixer la imatge de la seva 23a edició, una obra de l’il·lustrador i dissenyador gràfic Jan Barceló. Entre el 9 i el 12 de maig, Reus tornarà a omplir les seves places, teatres i carrers del millor circ nacional i internacional amb propostes de petit, mitjà i gran format.

Amant del circ i públic habitual del Trapezi, Barceló relaciona la filosofia que hi ha darrere de la Fira, que valora el treball humà i l’ofici, amb el seu procés de treball que vincula la il·lustració i el procés d’impressió artesanal de la serigrafia. La imatge que proposa per a la 23a edició del Trapezi presenta l’arribada dels artistes de circ a la ciutat, muntats sobre l’emblemàtic elefant de la fira, amb la intenció de transmetre l’ambient circense que es respira a la capital del Baix Camp durant el Trapezi.

Entre les companyies ja confirmades a la programació d’aquest any destaquen les catalanes Toti Toronell amb l’espectacle Dioptries, Escarlata Circus que estrenarà Quan els crancs portaven talons, i Domichovsky & Agranov amb Dauvaiii, i els belgues Circo Ronaldo amb Fidelis Fortibus.

Com en anys anteriors, Fira Trapezi manté la seva aposta per ser la cita anual dels professionals del circ a Catalunya i referent del sector en l’àmbit internacional. És per això que, des de fa diverses edicions, la Fira treballa per atreure els millors professionals del circ a l’Espai Professional. Un espai que es projecta com a punt d’impuls al sector del circ amb vocació de fomentar la creació, producció i distribució d’espectacles de tots els formats i disciplines.

Durant la Fira Trapezi d’enguany es duran a terme diverses activitats adreçades als professionals i s’acolliran projectes i entitats referents com De Mar a Mar, Pirineus Circ, COFAE i CIRCORED. L’Espai Professional s’ubicarà per segon any a Cal Massó, una antiga fàbrica de licors transformada en centre artístic multidisciplinari, que servirà com a punt de referència i seu de les xerrades i activitats professionals i que serà també la zona d’acreditacions, entrades i punt d’informació per a les companyies, associacions i entitats participants.

PUBLICITAT