Recepció institucional i reunió de treball amb el conseller d’Educació

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat d’altres membres de la corporació municipal, ha ofert el dimecres 9 de gener una recepció institucional al conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló. Durant la visita el conseller ha visitat el Saló de Plens i la zona noble del Palau Municipal i ha signat el llibre d’Honor del consistori reusenc.

Tot seguit, l’alcalde, la regidora d’Ensenyament, M. Dolors Sardà, el conseller i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat, Jean-Marc Segarra, van fer una reunió de treball en què s’han abordat temes rellevants de l’àmbit de l’educació que afecten la ciutat de Reus

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, va realitzar una visita també a l’Institut Baix Camp i l’escola Marià Fortuny de Reus, en què va elogiar la tasca pedagògica “innovadora” de la capital del Baix Camp. Millors infraestructures i més professors especialitzats a les aules. Aquesta va estar la seva reivindicació durant la visita a la ciutat.

PUBLICITAT